Paistetut persikat marjoilla ja hunajalla

Halkaise neljä persikkaa.

Sekoita marjat, appelsiinimehu ja hunaja kulhossa ja kaada persikanpuolikkaiden päälle.

Paista keskitasolla 180 astetta 8 minuuttia.

Sekoita lisukkeeksi jogurtti ja 2 rkl raastettua appelsiininkuorta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Sampo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persikka/nektariini, keskiarvo, punnittu kivineen 14g5.3kcal0.1g0.9g0g0.2g
Mustikka metsä- 3.5g1.6kcal0g0.2g0g0.1g
Vadelma 2.8g1.2kcal0g0.1g0g0.1g
Appelsiinimehu, Tropicana Pure Premium, sis.hedelmälihaa3.1g1.5kcal0g0.3g0g0g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g0.7g2.3kcal0g0.5g0g0g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 4.7g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana57g27kcal0.4g4.4g0g0.8g
Valittu annoskoko28g14kcal0.2g2.2g0g0.4g
Annoskoko puolitettuna14g7kcal0.1g1.1g0g0.2g
Arvot/100g100g48kcal0.7g7.7g0g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411384