Karpin toscakakku

Vatkaa munat ja makeutusjauhe vaahdoksi.

Lisää varovasti mantelijauhe ja leivinjauhe.

Kaada vuokaan ja uuniin
180 asteeseen noin puoli tuntia.

Sulata kuorutteeseen voi ja lisää kerma ja kiehauta.

lisää mantelilastut ja makeutusaine.

Lisää kakun päälle ja hetkeksi uuniin 220 asteeseen että kuorrutus ruskettuu.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu14g18kcal1.6g0g1.3g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g0.4g1.7kcal0g0.4g0g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g4.1g25kcal1g0.3g2.2g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g2.7g20kcal0g0g2.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 2.7g9kcal0.1g0.1g1g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g0.3g1kcal0g0.3g0g0g
Mantelilastu (A la meira)3.8g23kcal0.9g0.3g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana57g195kcal7.2g3g17.6g0g
Valittu annoskoko28g98kcal3.6g1.5g8.8g0g
Annoskoko puolitettuna14g49kcal1.8g0.8g4.4g0g
Arvot/100g100g345kcal12.7g5.3g31.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=209345