Tulinen sosekeitto

Keitä kasvislohkot ja chili pehmeiksi.

Soseuta ja lisää tuorejuusto sekä mausteita ja suolaa maun mukaan.

Lisää lautaselle raejuustoa, niin keiton maku hiukan pehmenee ja annos on ruokaisampi.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 405 grammaa

Omenami1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 3.5g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Purjosipuli 0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Bataatti, kuorittu 3.5g2.8kcal0.1g0.6g0g0.1g
Lanttu 3.5g1kcal0g0.2g0g0.1g
Chili, vihreä, tuore 0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.3g0.8kcal0g0g0.1g0g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 0.9g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Vesi14g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana57g16kcal0.4g2.2g0.4g0.6g
Valittu annoskoko29g8kcal0.2g1.1g0.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna14g4kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Arvot/100g100g28kcal0.7g3.9g0.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=417855