Karppileipä hiivalla, ilman juustoa

Vatkaa vispilällä veden sekaan Fiber husk, suola ja kuivahiiva.

Anna turvota väh. 10 min.
lisää muut aineet ja vaivaa koneella taikinaksi.

Anna kohota.

Tee pyöreä leipä ja anna vielä kohota uunin lämpiämisen ajan.

Paista 200* kolmisen varttia tai kunnes tuntuu kypsältä pohjaan kopauttaessa (ontto ääni).

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g0.9g0.1kcal0g0g0g0.8g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g0.5g1.9kcal0.2g0.2g0g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale1.4g0.8kcal0.1g0.1g0g1g
Manteli, jauhettu, n. 1dl6.6g40kcal1.6g0.4g3.6g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana57g85kcal3.8g1.4g7.2g4.6g
Valittu annoskoko28g43kcal1.9g0.7g3.6g2.3g
Annoskoko puolitettuna14g21kcal1g0.4g1.8g1.2g
Arvot/100g100g150kcal6.7g2.5g12.7g8.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=229174