Herkkumakaronlaatikko a la Maire

Laita makaronit kiehumaan suolalla maustettuunveteen ja uuni lämpiämään 200C.

Paahda jauheliha silputunsipulinkera.

Ota iso kulho, jossa sekoitat tomaattimurskat, smetanat, murskatut valkosipulit, musta ja valkopippurirouheet lihaseoksen sekä puolet juustoraasteesta.

Suolaa2-3 tl.
Laita isoon vuokaan vuorotellen makaronia ja lihaseosta päälimmäiseksi
100g juustraastetta.

Uuniin noin tunniksi

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Singoalla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha9g16kcal1.8g0g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 4.1g4kcal0.1g0.8g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 9g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Smetana, rasvaa n. 40 % 2.3g9kcal0g0.1g1g0g
Valkosipuli 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Juustoraaste emmental punaleima2.3g9kcal0.7g0g0.7g0g
Mineraalisuola keskiarvo 0.2g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana57g82kcal5.4g2.8g5.2g0.4g
Valittu annoskoko28g41kcal2.7g1.4g2.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna14g21kcal1.4g0.7g1.3g0.1g
Arvot/100g100g145kcal9.5g4.9g9.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=449429