Kesäkurpitsasörsseli

Paista kesäkurpitsa, silputtu sipuli ja valkosipulin kynsi pannussa rypsiöljyssä.

Lisää muut ainekset.

Mausta hunajalla, mustalla pippurirouheella ja suolalla.

Halutessa voi myös terästää tapascolla ja viinietikalla.

Ennen tarjoilua lisää reippaasti persilijaa joukkoon.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Awi

Pilates sanoi...

Sairaan hyvää!

keskiviikko 03.06.2009 klo 22:34

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 13g2.3kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g7.3g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Rypsiöljy 1g8.7kcal0g0g1g0g
Emmental, mustaleima0.7g3kcal0.2g0g0.2g0g
Herkkusieni säilyke 6.2g1.1kcal0.1g0g0g0.1g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 0.5g1.8kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana57g37kcal1g1g3g0.4g
Valittu annoskoko29g18kcal0.5g0.5g1.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna14g9kcal0.3g0.3g0.8g0.1g
Arvot/100g100g65kcal1.8g1.8g5.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126087