Kasvisfetapihvit

Raasta kasvikset ja fetajuusto, lisää sekaan kananmunat sekä vehnäjauhot (tai soijajauho) ja sekoita massa tasaiseksi.

Paista pihvit lettupannussa miedolla lämmöllä molemmin puolin ja laita vielä hetkiseksi uuniin, jotta pihveihin tulee rapea pinta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kyssäkaali kaalirapi 6.3g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Nauris 4.6g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 10g1.7kcal0.1g0.2g0g0.1g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 1.6g4.9kcal0.3g0g0.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu4.1g5.2kcal0.5g0g0.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.7g2.3kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana57g35kcal2g2.6g1.6g0.6g
Valittu annoskoko29g17kcal1g1.3g0.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna14g9kcal0.5g0.7g0.4g0.2g
Arvot/100g100g61kcal3.5g4.6g2.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87713