Kaura-omena-banaanipaistos

KAURA-OMENA-BANAANIPAISTOS

120 g omenaa
120 g bamaani
1 tl kanelia
100 g voita tai margariinia
50 g sokeria
3 dl kaurahiutaleita


Kuori ja lohko omenat.

Lado omenalohkot voideltuun vuokaan.

Ripottele päälle kanelia.

Sulata kattilassa rasva ja sekoita joukkoon sokeri ja kaurahiutaleet.

Levitä seos omenalohkojen pinnalle.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia eli kunnes omenalohkot tuntuvat pehmeiltä.

Tarjoa vaniljakastikkeen kanssa!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, keskikokoinen 200g6.6g2.2kcal0g0.5g0g0.1g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g6.6g5.5kcal0.1g1.2g0g0.1g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen5.5g40kcal0g0g4.4g0g
Sokeri 2.7g11kcal0g2.7g0g0g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)6.6g24kcal0.9g3.6g0.5g0.7g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.4g1.8kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana57g171kcal2g17.2g9.8g1.8g
Valittu annoskoko29g85kcal1g8.6g4.9g0.9g
Annoskoko puolitettuna14g43kcal0.5g4.3g2.5g0.5g
Arvot/100g100g298kcal3.5g30g17.1g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144864