Kananmunasalsa

Sekoita ruokajogurttiin paprikaraaste.

Silppua joukkoon valkosipulinkynnet.

Lisää purjo (1 dl), tilli (1 rkl) ja sinappi (2 tl). Sekoita ja mausta mustapippurilla ja suolalla.

Silppua kananmunat viipaloimalla ne munaleikkurilla kahteen kertaan.

Lisää kananmunasilppu lopuksi seokseen.

Levitä kananmunasalsa laakealle lautaselle.

Leikkaa päälle vähäsuolaista silliä.

Koristele tillillä.

Tarjoa perunoiden ja sillin kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokajogurtti Valio11g10kcal0.5g0.5g0.7g0g
Paprika vihreä 2.7g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Purjosipuli 2.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sinappi 0.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Tilli, tuore 0.2g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 12g17kcal1.5g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana57g58kcal4g1.6g3.8g0.2g
Valittu annoskoko29g29kcal2g0.8g1.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna14g15kcal1g0.4g1g0.1g
Arvot/100g100g101kcal7g2.8g6.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=185251