Lihamureke (karppi)

Silppua sipuli ja sekoita jauhelihaan.

Lisää kermaviili, kaurahiutaleet, kananmuna ja tomaattipyree.

Sekoita tasaiseksi, mausta suolalla ja pippurilla.

Laita murekemassa uuninkestävään vuokaan ja paista 225 asteisessa uunissa 50 minuutin ajan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)2.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha16g27kcal3.1g0g1.6g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 5.5g7.2kcal0.1g0.2g0.7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1.9g2.3kcal0.2g0g0.2g0g
Tomaattipyree, Pirkka0.8g0.7kcal0g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kaurahiutale 1.1g4.1kcal0.2g0.6g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana57g85kcal7.2g2.4g5.2g0.2g
Valittu annoskoko29g43kcal3.6g1.2g2.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna14g21kcal1.8g0.6g1.3g0.1g
Arvot/100g100g149kcal12.6g4.2g9.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227897