Tonnikalapiiras

# Kaada vesi pois tonnikalapurkeista.

Sekoita kaikki pohjan raaka-aineet keskenään (leivinjauhe aina vehnäjauhojen kanssa) ja kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun piirakkavuokaan

# Sekoita sitten täytteen ainekset keskenään, vaikka samassa kulhossa ja kaada täyte raa'an pohjan päälle.

# Lisää halutessasi hieman juustoraastetta

# Paista 200 asteessa kauniin ruskeaksi (= n.½ tuntia?).

Taikina tulee piirakkavuokaan (24 cm) piripintaan: käytä siis hieman isompaa tai suojaa uunin pohja vaikkapa pellillä.

Ohje: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Inaaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g9g5.6kcal0.3g0.7g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 3.9g5.5kcal0.5g0g0.4g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 3.2g10kcal0.3g1.9g0.1g0.2g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 2.6g3.7kcal0.3g0g0.3g0g
Tonnikala vedessä 7g7.4kcal1.6g0g0.1g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g2.3g6.1kcal0.7g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana57g78kcal7.4g5.4g3g0.4g
Valittu annoskoko29g39kcal3.7g2.7g1.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna14g19kcal1.9g1.4g0.8g0.1g
Arvot/100g100g136kcal12.9g9.4g5.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163933