Parsa-kukkakaalimuhennos

Peratut kaalit, sipulit kattilaan jossa vähän öljyä.

Lisää sipulit ja 7% ruokakerma.

Hauduta ja soseuta, Hiukan suolaa ja pippuria, myös yrittimausteseos sopii hyvin.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Siljanlilja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)2.8g2.4kcal0g0.1g0.2g0g
Kukkakaalia apetit (Apetit), annos 250g10g1.7kcal0.2g0.2g0g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl14g4.2kcal0.6g0.3g0g0.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.3g2.5kcal0g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana57g23kcal1.6g1.4g1g0.4g
Valittu annoskoko29g11kcal0.8g0.7g0.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna14g6kcal0.4g0.4g0.3g0.1g
Arvot/100g100g40kcal2.8g2.4g1.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268207