BBQ possu

Leikkaa kaslerit paloiksi ja sekoita lopuista aineista bbq-kastike.

Sekoita yhteen uunivuoassa ja paista n. 175-150 asteessa kunnes rasva sulaa ja liha on revittävissä silpuksi (1,5-2h).

Kaada päälle hieman tomaattipyrettä ja hunajaa ja paista hetki lisää n. 200 asteessa.

Syö esim.

vihreiden papujen kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Jemani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasler, a la Atria, Atria (3 viipaletta)23g45kcal3.5g0.2g3.3g0g
Tomaattipyree, Pirkka2.3g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Soijakastike 1.6g1kcal0.1g0.2g0g0g
Hunaja 0.9g3.1kcal0g0.8g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana57g102kcal7.4g3.4g6.6g0g
Valittu annoskoko29g51kcal3.7g1.7g3.3g0g
Annoskoko puolitettuna14g26kcal1.9g0.9g1.7g0g
Arvot/100g100g178kcal12.9g5.9g11.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325811