Uunilohi kermainen

Mausta lohifileet uunivuoassa, lisää silputtu tilli ja kipparikerma.

Paista uunissa 200 asteessa noin 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 19g37kcal3.5g0g2.5g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g7.8g8.6kcal0.2g0.3g0.8g0g
Tilli, tuore 1.9g0.6kcal0.1g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana58g92kcal7.6g0.6g6.6g0g
Valittu annoskoko29g46kcal3.8g0.3g3.3g0g
Annoskoko puolitettuna14g23kcal1.9g0.2g1.7g0g
Arvot/100g100g160kcal13.2g1g11.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150676