Nopea jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja sipuli.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää sinne keittojuurekset.

Anna kiehua muutama minuutti ja lisää jauheliha ja sipuli.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 368 grammaa

Fabriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g7.8g13kcal1.5g0g0.8g0g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 7.8g2.7kcal0.1g0.4g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 12g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana58g35kcal3.2g1g1.6g0.4g
Valittu annoskoko29g17kcal1.6g0.5g0.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna14g9kcal0.8g0.3g0.4g0.1g
Arvot/100g100g60kcal5.6g1.7g2.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301303