Jauhelihakastike (Karpin ABC)

Silppua sipuli (1 kpl), valkosipulin kynnet (2 kpl), ja paprika (0,5 kpl).

Kuullota niitä pannulla voiöljyseoksessa.

Lisää jauheliha ja ruskista se.
Kaada joukkoon tomaattimurska, tomaattipuree (2 rkl), viinietikka (1 rkl) ja soijakastike (1-2 rkl).

Anna porista hiljalleen, kunnes kastike saostuu.

Tarkista mausteet.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 527 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%11g19kcal2.2g0g1.1g0g
Oliiviöljy 0.4g3.4kcal0g0g0.4g0g
Voi 0.4g2.8kcal0g0g0.3g0g
Sipuli 1.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 2.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska 11g3.2kcal0.1g0.6g0g0.2g
Tomaattisose tomaattipyree 0.8g0.6kcal0g0.1g0g0g
Soijakastike 1g0.6kcal0.1g0.1g0g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana57g62kcal4.8g2g3.6g0.4g
Valittu annoskoko29g31kcal2.4g1g1.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna14g16kcal1.2g0.5g0.9g0.1g
Arvot/100g100g108kcal8.4g3.5g6.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=364883