Kanakeitto

Keitä kanasuikaleet kypsiksi.

Lisää suikaloitu kaali, silputtu sipuli ja mausteet, kuten esim.

pippuri, suola.

Paista raastettu porkkana ja lisää keittoon.

Lopuksi lisää paprikan suikaleita.

Keitä vielä vähän aikaa ja mausta maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 821 grammaa

Indica2611
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 3.5g1kcal0g0.1g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Broilerin koipireisi (Kanamestari), annos 300g2.6g5kcal0.4g0g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 18g0kcal0g0g0g0g
Suippopaprika, makea, Pirkka0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Lehtiselleri 0.2g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g3.1g1.8kcal0g0.4g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana58g17kcal0.8g1.2g0.8g0.2g
Valittu annoskoko29g8kcal0.4g0.6g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna15g4kcal0.2g0.3g0.2g0.1g
Arvot/100g100g29kcal1.4g2.1g1.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=254472