Kermainen texmex jauhelihakeitto

Kuullota sipulit öljyssä ja lisää jauheliha.

Mausta jauheliha paprikajauheella, chilillä ja jauhelihamausteella tms.

Lisää kasvikset.

Pyörittele jonkin aikaa, että kasvikset sulavat.

Lisää kerma.

Anna kiehahtaa.

Notkista vedellä halutun paksuiseksi.

Lisää koskenlaskija ja anna hautua miedolla lämmöllä kunnes koskenlaskija on sulanut.

Kannattaa maistella välillä, ettei tule liian tulista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Ren
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g1.4g3.8kcal0.3g0g0.3g0g
Kuohukerma,valio,2dl5.5g19kcal0.1g0.2g1.9g0g
KEITTOJUURES Rainbow pakaste5.5g1.4kcal0g0.3g0g0.2g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)5.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Jauheliha, sika-nauta 11g24kcal1.9g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana58g99kcal4.8g1.6g8.2g0.6g
Valittu annoskoko29g50kcal2.4g0.8g4.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna15g25kcal1.2g0.4g2.1g0.2g
Arvot/100g100g171kcal8.3g2.8g14.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117530