Elovena leipä

42 asteiseen veteen kaurahiutaleet ja kuivahiiva.

Sekoita loput aineet ja levitä jauhotetuin kävin pellille leivinpaperin päälle.

Anna kohota 40 minuuttia ja paista 200 asteessa n 20 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Neljänviljanhiutale 3.3g11kcal0.3g1.9g0.1g0.4g
Vehnäjauho puolikarkea 10g34kcal1g6.9g0.1g0.3g
Vesi14g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g0.3g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.3g1.3kcal0g0.3g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 1.4g12kcal0g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana58g116kcal2.6g18.2g3.2g1.4g
Valittu annoskoko29g58kcal1.3g9.1g1.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna15g29kcal0.7g4.6g0.8g0.4g
Arvot/100g100g201kcal4.5g31.5g5.5g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173098