Juurespihvit

Keitä ja kuori perunat, pilko juurekset ja keitä tarvittaessa 10 min. Raasta kasvikst karkeaksi raasteeksi, lisää joukkoon pilkottu sipuli.

Sekoitamjoukkoon muna, jauhot, suola ja mausteet.

Annostelepihviseosta pannulle ja tasoita pihveiksi.

Paista molemmilta puolilta 3-4 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Lammiju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna keitetty11g7.2kcal0.2g1.6g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.1g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Palsternakka 5.9g3.7kcal0g0.7g0g0.3g
Kesäkurpitsa zucchini 5.9g1.1kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.5g1.6kcal0g0.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1.4g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana58g38kcal0.8g6g0.6g1g
Valittu annoskoko29g19kcal0.4g3g0.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna15g9kcal0.2g1.5g0.2g0.3g
Arvot/100g100g65kcal1.4g10.3g1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348641