Mehevä tonnikalapiirakka

Lämmitä uuni 200 asteeseen.

Sekoita pohjan ainekset maitorahka, muna speltti ja leivinjauhe.

Levitä se piirakkavuokaan jonka halkaisija on n. 25 cm. Sekoita sitten kaikki täytteen ainekset ja levitä se pohjan päälle.

Paista uunissa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Kissala2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,35.2g3.4kcal0.6g0.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.1g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala5.2g17kcal0.8g3.1g0.1g0.5g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Maito, Kevyt2.1g1kcal0.1g0.1g0g0g
Maitorahka, Valio, 0,32.1g1.4kcal0.2g0.1g0g0g
Tonnikala vedessä 3.5g3.7kcal0.8g0g0.1g0g
Kadett juusto 5% (Arla)2.1g4kcal0.7g0g0.1g0g
Kanamuna kuoreton, annos 100g2.1g3kcal0.3g0g0.2g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 0.6g1.4kcal0g0.1g0.1g0g
Oliivi kivetön musta rainbow2.5g4.5kcal0g0.1g0.4g0g
Salaattijuusto kevyt 3% (Pirkka), annos 100g2.1g2.1kcal0.4g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana58g86kcal8g7.6g2.4g1g
Valittu annoskoko29g43kcal4g3.8g1.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna14g22kcal2g1.9g0.6g0.3g
Arvot/100g100g150kcal13.9g13.2g4.2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=412163