Pannupitsa karpin tapaan

Pohja: juusto (n.40g) raastetaan ja sekoitetaan kananmunien kanssa.

Toisessa kulhossa sekoitetaan kuivat aineet ja lisätään juusto-munaseokseen.

Levitetään lusikalla leivinpaperille ja esipaistetaan n. 10 min. 200 asteessa.

Sitten täytteitä oman mieltymyksen mukaan ja paistetaan, kunnes juusto on sulanut (n. 10min) ja saanut vähän väriä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 8.6g12kcal1.1g0g0.9g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]3.1g10kcal0.8g0g0.7g0g
Vehnälese 0.8g1.8kcal0.1g0.1g0g0.3g
Pellavansiemenrouhe (risetti, kuitu vähennetty hh:sta) (Risetti), annos 10g0.8g3kcal0.2g0g0.2g0.2g
Soijajauho, 1 dl, Soyappetit, Soyappetit0.8g3.1kcal0.3g0.1g0.2g0.1g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g0.4g0.2kcal0g0g0g0.4g
Venäläinen meetvursti (Kotivara), annos 15g2.3g10kcal0.5g0.1g0.9g0g
Arla apetina feta snack, vihreät oliivit ja valkosipuli, 150 g5.9g16kcal1.1g0.1g1.2g0g
Ketsuppi 1 kg pullo (Lidl), annos 10g3.5g2.7kcal0g0.6g0g0g
Chilikastike makea (Rainbow), annos 20g2.3g4.5kcal0g1.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana58g129kcal8.2g4.4g8.2g2g
Valittu annoskoko29g65kcal4.1g2.2g4.1g1g
Annoskoko puolitettuna15g32kcal2.1g1.1g2.1g0.5g
Arvot/100g100g223kcal14.2g7.6g14.2g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=181727