Kanttarellikastike, perus

Haihduta pakkasesta otetuista ja sulatetuista esipaistetuista kanttarelleistä neste.

Lisää joukkoon pari teelusikallista margariinia.

Lisää silputtu sipuli ja kuullota sipulit.

Tässä vaiheessa voit lisätä halutessasi ruokalusikallisen vehnäjauhoja.

Lisää kerma.

Lisää lopuksi suola ja valkopippuri.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Hannhirv
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli (Paistettu), annos 100g12g9kcal0.3g0.1g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)12g10kcal0.1g0.4g0.8g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Margariini, flora kevyt 40 0.5g1.8kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana58g45kcal1g1.4g3.8g0.2g
Valittu annoskoko29g22kcal0.5g0.7g1.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna15g11kcal0.3g0.4g1g0.1g
Arvot/100g100g77kcal1.7g2.4g6.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=166147