Kirjolohi- katkarapukiusaus

Kuumenna uuni 175C.

Sulata jäiset juuressuikaleet esim.

mikrossa.

Paista lohisuikaleet tilkassa öljyä, mausta suolalla ja sitruunapippurilla (tai oman maun mukaan).

Laita katkarapuja / jättikatkaravun (Apetiti suolaliemessä) pyrstöjä n. puolipurkillista vuokaan, lisää lohet ja sekoita.

Mausta vielä valkopippurilla ja tillillä.

Lisää puolipurkkia kermaa ja laita uuniin n. 25min., jolloin juurekset ovat juuri ja juuri kypsiä.

Tai pidä uunissa pidempi aika jos haluat juurekset täysin kypsiksi.

Purista lopuksi hieman sitruunanmehua kiusauksen päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g17g4.7kcal0.2g0.8g0.1g0.5g
Kirjolohisuikale naturel (Apetit), annos 300g7g13kcal1.1g0g1.1g0g
Flora ruoka kevyt&paksu 4%, annos 250g2.9g1.8kcal0g0.1g0.1g0g
Jättikatkaravunpyrstöjä (Apetit), annos 80g1.9g1.4kcal0.3g0g0g0g
Auringonkukkaöljy 0.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana58g47kcal3.2g1.8g3g1g
Valittu annoskoko29g23kcal1.6g0.9g1.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna15g12kcal0.8g0.5g0.8g0.3g
Arvot/100g100g81kcal5.5g3.1g5.2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172789