Meksikolainen lihapata

Silppua sipuli, viipaloi paprikat ja valkosipulit.

Ruskista jauheliha paistokasarissa öljyssä.

Lisää kasariin sipulisilppu ja anna hautua hetki.

Vaihe 2
Lisää myös paprikasuikaleet, valkosipuliviipaleet, herkkusienet ja lihaliemikuutio.

Huuhtele tölkki vedellä ja kaada huuhdeliemi kasariin.

Anna kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia.

Vaihe 3
Mausta oreganolla, chilijauheella ja tomaattipyreellä.

Ripottele pinnalle persiljaa.

Tarjoa riisin ja vihreän salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Anniina83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha9g16kcal1.8g0g0.9g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g1.6g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Vesi5.9g0kcal0g0g0g0g
Paprika keltainen 2.8g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Paprika punainen 2.8g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 1.2g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.2g0.6kcal0g0g0.1g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Herkkusieni säilyke 2.3g0.4kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana58g43kcal4g1.4g2g0.6g
Valittu annoskoko29g22kcal2g0.7g1g0.3g
Annoskoko puolitettuna15g11kcal1g0.4g0.5g0.2g
Arvot/100g100g75kcal6.9g2.4g3.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267437