Tomaatti-vuohenjuustokeitto

Kuori sipulit sekä porkkanat ja kuutioi ne. Kuullota kasviksia kattilassa öljyssä.

Lisää jeera ja jatka paistamista muutama minuutti.

Kaada joukkoon paseeratut tomaatit (2 prk) ja lisää liemikuutio sekä vesi.

Anna porista keskilämmöllä noin 15 minuuttia.

Mausta keitto suolalla, rouhitulla pippurilla ja sokerilla.

Soseuta soppa sauvasekoittimella sileäksi.

Murustele vuohenjuusto sattumiksi tai soseuta mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Emminkainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 1.8g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g16g5.5kcal0.3g1.1g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 7.8g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, sisältää vehnää 0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Chavroux chevre (Fromarsac), annos 30g2.3g3.9kcal0.2g0.1g0.3g0g
Oregano, kuivattu 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana58g24kcal1g2.8g0.6g0.4g
Valittu annoskoko29g12kcal0.5g1.4g0.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna15g6kcal0.3g0.7g0.2g0.1g
Arvot/100g100g41kcal1.7g4.8g1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325219