Hirvi lanttupedillä

Paistetaan pannussa voissa hirven paistia isoiksi filepaloiksi leikattuna.

Paistetaan sipuli.

Leikataan lanttu pieniksi kuutioiksi.

Laitetaan uunivuokaan pohjalle lanttukuutiot, päälle paistetut paistin kappaleet ja sipuli, niitten päälle pekoni kuori.

Sekoitetaan kastike ainekset, eli kerma, sinappijauhe, suola, riistamauste ja pippuri maun mukaan ja kaadetaan kastike uunivuokaan ja uuniin 150 astetta ja annetaan kypsyä hitaasti 2 ja puol - kolme tuntii.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 10g11kcal2.1g0g0.3g0g
Lanttu 6g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Sipuli 1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 2.8g6.4kcal0.5g0g0.5g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)8g13kcal0.2g0.2g1.2g0g
Sinappi 0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana58g67kcal5.8g1.4g4g0.2g
Valittu annoskoko29g33kcal2.9g0.7g2g0.1g
Annoskoko puolitettuna15g17kcal1.5g0.4g1g0.1g
Arvot/100g100g116kcal10g2.4g6.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=383085