Mansikkavaahto

Vatkaa valkuaiset vaahdoksi.

Survo mansikat sauvasekoittimella tai käytä kokonaisia mansikoita ja sekoita joukkoon rahka.

Laita sekaan joko sokeria tai keinotekoista makeutusainetta.

Sekoita rahka-mansikkaseos ja valkuaisvaahto keskenään.

Valkuaisia voi käyttää vain yhdenkin, oli enemmän ainakin minun makuuni tällainen versio

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Pinto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, valio14g8.9kcal1.4g0.6g0g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 4.4g1.9kcal0.4g0g0g0g
Mansikka 11g5.1kcal0.1g0.9g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana58g32kcal3.8g3g0g0.4g
Valittu annoskoko29g16kcal1.9g1.5g0g0.2g
Annoskoko puolitettuna15g8kcal1g0.8g0g0.1g
Arvot/100g100g55kcal6.6g5.2g0g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=177191