Pakkiksen pastavuoka

Paista jauhelihat ja sipulit.

Mausta.

Keitä makaronit suolavedessä.

Lämmitä 8 dl vettä ja sulata siihen hell-levite.

Yhdistä kaikki voideltuun vuokaan ja ripottele päälle juustoraastetta.

Pasta 175 asteessa, kunnes juusto on sulanut.

NIIN HYVÄÄ!!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 280 grammaa

Spkant
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Bonjour HELL tuorejuusto 14%, annos 10g29g51kcal2.1g1.1g4g0g
Vesi, vesijohtovesi 114g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)17g4.6kcal0.2g0.8g0g0.3g
Makaroni, tumma, Myllyn Paras58g201kcal7.8g37.7g1.7g3.4g
Flora culinesse (Unilever), annos 500g1.4g9kcal0g0g1.1g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 57g130kcal10.8g0g9.7g0g
Juusto, Polar 15% (Valio) 8g siivu4.3g11kcal1.3g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana560g815kcal44.4g79.2g34.2g7.4g
Valittu annoskoko280g407kcal22.2g39.6g17.1g3.7g
Annoskoko puolitettuna140g204kcal11.1g19.8g8.6g1.9g
Arvot/100g100g146kcal7.9g14.1g6.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82978