Minttuiset suklaacookiet

Rouhi suklaa ja karamellit karkeaksi rouheeksi.

Sekoita kuivat aineet.

Vatkaa voi ja sokerit ja lisää kananmunat.

Lisää kuivat aineet ja suklaarouheet.

Nostele kahdella ruokalusikalla 20 "kasaa" leivinpaperille . Paista 175 asteessa 10-15 minuutia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

G5
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g44g320kcal0.4g0.4g35.1g0g
Fariinisokeri26g107kcal0g26.3g0g0g
Stevia sokeri (Dansukker), annos 100g13g53kcal0g13g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu48g60kcal5.2g0.1g4.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 57g196kcal5.8g39.9g0.7g2g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten18g58kcal4.1g7.9g3.7g1.9g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3.5g14kcal0g3.5g0g0g
Leivinjauhe 0.9g1.5kcal0g0.3g0g0g
Taloussuklaa, Fazer35g181kcal1.4g19.6g10.5g1.9g
Suklaasydän (Panda), annos 150g35g170kcal2g23.8g7.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana560g2319kcal37.8g269.6g123.4g11.6g
Valittu annoskoko280g1159kcal18.9g134.8g61.7g5.8g
Annoskoko puolitettuna140g580kcal9.5g67.4g30.9g2.9g
Arvot/100g100g414kcal6.7g48.1g22g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=406005