Sitruunamarengit

Aineet kulhoon ja vatkaa kovaksi vaahdoksi.

Vaahto on valmista, kun kipon voi kääntää ylösalaisin (omalla vastuulla).

Nostele pikkulusikalla pieniä nokareita leivinpaperille ja paista pari tuntia ~100 asteessa.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 10 grammaa

Mir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkuainen (100g)222g93kcal21.7g3.3g0.2g0g
Sokeri 47g191kcal0g47.1g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton11g2.3kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana560g573kcal43.4g101.2g0.4g0g
Valittu annoskoko280g287kcal21.7g50.6g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna140g143kcal10.9g25.3g0.1g0g
Arvot/100g100g102kcal7.8g18.1g0.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=123859