Kantarellichilikana

Paista erillisellä pannulla pienessä määrässä margariinia kantarellit kunnes niistä on neste melkein kokonaan hävinnyt.

Samaan aikaan paista kanat.

Lisää sipuli, maissi, chili sekä ruokakerma ja pavut chilikastikkeineen.

Lisää mukaan kantarellit ja anna hautua pienellä lämmöllä noin kymmenisen minuuttia.

huomio: pavut on papuja chilikastikkeessa, ja kana on kanaa valkosipulikuorrutettuna.

Lisukkeet mainittu nyt erikseen..

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Daduw
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma Becel 7% 2,5dl (Becel)0g0kcal0g0g0g0g
Kantarelli 44g7.7kcal0.8g0.2g0.2g0.8g
Chili paprika punainen16g6.3kcal0.3g1.4g0g0g
Maissi jyvät 35g50kcal1g8.9g0.8g1.3g
Fetajuusto, Milbona18g49kcal3.5g0.1g3.9g0g
Papu, punainen (Kidney Bean (Campbell´s), annos 100g53g40kcal2.8g9.1g0.2g2.4g
Kana 53g99kcal10.6g0g6.3g0g
Valkosipuli 0.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kevätsipuli espanja (Ica), annos 100g35g11kcal0.7g2.5g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 1.1g5.6kcal0g0g0.6g0g
Chilikastike, Felix26g26kcal0.5g5.5g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana560g590kcal40.4g55.6g24.2g9g
Valittu annoskoko280g295kcal20.2g27.8g12.1g4.5g
Annoskoko puolitettuna140g148kcal10.1g13.9g6.1g2.3g
Arvot/100g100g105kcal7.2g9.9g4.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244361