Maa-artisokkalaatikko

Kuori sileämmät maa-artisokat ja keitä ne vedessä.

Keitä epätasaisemmat maa-artisokat kuorineen ja kuori ne keitettyinä.

Kypsymisaika on 5-15 minuuttia.

Soseuta kypsät maa-artisokat esimerkiksi monitoimikoneessa.

Lisää joukkoon mausteet, munat ja ranskankerma.

Sekoita tasaiseksi.

Kaada voideltuun uunivuokaan ja paista 175 asteessa noin 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maa-artisokka 112g51kcal0.6g9.2g0.2g4.5g
Kananmuna kuoreton 48g69kcal6g0.1g4.9g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g32g10kcal0.3g1.3g0.1g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 88g243kcal1.8g2.6g24.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana560g745kcal17.4g26.4g59.4g9g
Valittu annoskoko280g372kcal8.7g13.2g29.7g4.5g
Annoskoko puolitettuna140g186kcal4.4g6.6g14.9g2.3g
Arvot/100g100g133kcal3.1g4.7g10.6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256957