UUNIMAKKARA JA OMENAISET KASVIKSET

1. Kuori ja lohko perunat ja sipulit.

Kuori porkkanat, halkaise ja paloittele.

2. Levitä kasvikset uunivuokaan.

Lisää öljy ja mausteet.

Sekoita.

Kypsennä uunissa 200 asteessa 20 minuuttia.

3.Kuori ja paloittele makkara.

Pese omenat hyvin, poista siemenkodat ja leikkaa lohkoiksi.

4. Lisää makkarat, omenat ja tomaatit vuokaan.

Jatka kypsentämistä vielä noin 15 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä ja makkarat saaneet väriä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Muumimamma56
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punainen lenkki, Atria, 12576g174kcal6.6g5.2g14.4g0.4g
Peruna, vanha, kuorittu 87g66kcal1.6g13.4g0.2g0.9g
Porkkana 20g6.6kcal0.1g1.1g0g0.5g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g29g5.9kcal0.2g1.1g0.1g0.4g
Punasipuli, kuorittu, 100g11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Oliiviöljy annos (Primadonna), annos 10g19g154kcal0g0g17.2g0g
Oregano, kuivattu 0.2g0.5kcal0g0g0g0.1g
Timjami 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 39g15kcal0.1g3.2g0g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana560g850kcal17.4g49g63.8g6.2g
Valittu annoskoko280g425kcal8.7g24.5g31.9g3.1g
Annoskoko puolitettuna140g213kcal4.4g12.3g16g1.6g
Arvot/100g100g152kcal3.1g8.8g11.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=299236