Sipulikeitto

Pilko kaali ja laita se veteen kiehumaan.

Lisää joukkoon kasvisliemikuutio tai kaksi.

Kuullota sipulit, herkkusienet ja valkosipuli.

Lisää ne kattilaan.

Mausta adzikalla ja anna kiehua vielä puolisen tuntia.

Syö leipäkuutioiden tai smetanasilmän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

N63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)27g7.4kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Punasipuli, kuorittu, 100g44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Valkosipuli 5.5g5.9kcal0.4g0.9g0g0.1g
Herkkusieni 11g1.7kcal0.2g0g0g0.2g
Vesi131g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali55g12kcal0.7g1.9g0.1g1.1g
Adzika kaste 220ml2.7g4.5kcal0.2g0.7g0.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.8g35kcal0g0g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana560g155kcal5g13.8g8.4g5.2g
Valittu annoskoko280g77kcal2.5g6.9g4.2g2.6g
Annoskoko puolitettuna140g39kcal1.3g3.5g2.1g1.3g
Arvot/100g100g28kcal0.9g2.5g1.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312149