Jauheliha karpar pitsa

Paista sipuli ja jauheliha voissa ja lisää pohjan päälle ja laita juustoraastetta päälle ja paista 200 asteisessa uunissa n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka Milbona41g28kcal5.1g1.6g0.1g0g
Emmental juustoraaste, lidl21g76kcal6g0g5.8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu26g33kcal2.8g0.1g2.3g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 7.3g22kcal0.6g4g0.1g1g
Kaurakuitunen (Hirvelä), annos 50g3.7g4.6kcal0.3g0.6g0.1g2.6g
Leivinjauhe 1g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Ketsuppi, Pirkka11g12kcal0.1g2.8g0g0.1g
Kastike, Thai Sweet Chili (Pirkka)3.1g5.9kcal0g1.4g0g0.1g
Voi 2.1g15kcal0g0g1.7g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha83g138kcal15.8g0g8.3g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Emmental juustoraaste, lidl32g118kcal9.3g0g9g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g35g7.2kcal0.2g1.3g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana560g931kcal81g25.6g55g9g
Valittu annoskoko280g466kcal40.5g12.8g27.5g4.5g
Annoskoko puolitettuna140g233kcal20.3g6.4g13.8g2.3g
Arvot/100g100g166kcal14.5g4.6g9.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334114