Kaalikeitto by Minde

500 g kaalia
5 porkkanaa (n. 250 g)
1/2 sipuli
1 rkl oliiviöljyä
0,5 l vettä
1 lihaliemikuutio
suolaa
rouhittua mustapippuria

Leikkaa kaali ja porkkanat pieniksi, lisää ne kattilaan veden kanssa.

Lisää joukkoon myös lihaliemikuutio.

Pilko sipuli ja ruskista se jauhelihan kanssa oliiviöljyssä.

Mausta jauheliha suolalla ja pippurilla.

Lisää jauheliha-sipuliseos keittoon.

Anna hautua miedolla lämmöllä kunnes kaali ja porkkanat ovat pehmenneet (n. 30 min.)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Upendano
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali78g17kcal0.9g2.7g0.2g1.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g39g11kcal0.2g2.3g0.1g1g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen63g87kcal11.9g0g4.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 78g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 2.2g19kcal0g0g2.2g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g16g14kcal0.5g0.5g1.1g0.1g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana560g299kcal27g11.4g16g5.8g
Valittu annoskoko280g149kcal13.5g5.7g8g2.9g
Annoskoko puolitettuna140g75kcal6.8g2.9g4g1.5g
Arvot/100g100g53kcal4.8g2g2.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=439404