Vispipuuro sukriksella

Keitä puolukoita vedessä, kunnes muuttuvat vaaleiksi.

Kuoria ei poisteta.

Makeuta lisäämällä Sukrista n. 1,5 - 2 dl oman maun mukaan.

Samalla lisätään mannaryynit.

Keitä hiljaisella tai hauduta n. 10 min., jäähdytä puuro kylmässä vesihauteessa välillä vatkaamalla.

Jäähtynyt puuro vaahdotetaan käsivatkaimella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mannasuurimo 33g104kcal3.3g20.9g0.4g1.1g
Vesi225g0kcal0g0g0g0g
Puolukka 23g8.7kcal0.1g1.5g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana560g225kcal6.8g44.8g1g3.4g
Valittu annoskoko280g112kcal3.4g22.4g0.5g1.7g
Annoskoko puolitettuna140g56kcal1.7g11.2g0.3g0.9g
Arvot/100g100g40kcal1.2g8g0.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=174967