Rahkapizza

Tee pohja ja laita vuokaan.

Esikypsytä noin. 20 minuuttia.

Levitä pyree ja täytteet.

Tee raejuustosta ja munanvalkuaisesta sauvasekoittimella tasainen juustokastike.

Mausta suolalla.

Paista 200 asteisessa uunissa

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1283 grammaa

Miremi

Miremi sanoi...

Tee pohja ja laita vuokaan. Esikypsytä noin. 20 minuuttia. \r\nLevitä pyree ja täytteet. \r\nTee raejuustosta ja munanvalkuaisesta sauvasekoittimella tasainen juustokastike. Mausta suolalla. \r\nPaista 200 asteisessa uunissa.

lauantai 08.02.2014 klo 15:18

AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki55g31kcal4.6g2.7g0.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu15g19kcal1.6g0g1.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 14g49kcal1.4g10g0.2g0.5g
Leivinjauhe 1.1g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g15g11kcal0.7g2g0g0g
Kinkkusuikaleet, korpela [250g]55g60kcal8g0.5g2.7g0g
Ananas, omassa liemessään 66g34kcal0.3g7.4g0g0.9g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 15g6.5kcal1.5g0.1g0g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki44g35kcal5.7g0.9g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana561g494kcal47.8g48g10.4g2.8g
Valittu annoskoko281g247kcal23.9g24g5.2g1.4g
Annoskoko puolitettuna140g124kcal12g12g2.6g0.7g
Arvot/100g100g88kcal8.5g8.6g1.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=404507