Gluteeniton sitruuna-tuorejuustokakku

Sulata voi

200g voita

Vatkaa munat vaahdoksi

3 munaa

Lisää sokeri ja vatkaa vaahdoksi.

2dl sokeri

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää siivilän läpi taikinaan

3dl jauhoja
2tl leivinjauhetta
2tl psylliumia
2tl vaniljasokeria

Lisää maito
3rkl

Sitruunamehutiivistettä niiin, että maistuu.

Paista 170 astetta n.45min

Päälle Valioin Viola vaniljatuorejuustoa

Viola vaniljatuorejuusto 200g

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Hannuzka79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 401g2908kcal4.8g1.6g325.9g0g
Sokeri 545g2213kcal0g544.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 529g755kcal66.2g1.6g54.2g0g
Fin mix hieno jauhoseos, luontaisesti gluteeniton (Semper), annos 100g577g1963kcal14.4g479.2g2.9g11.5g
Psyllium ravintokuitu (Finax), annos 5g16g1.6kcal0.2g0g0g13.6g
Leivinjauhe 32g56kcal1.7g12.1g0g0.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g26g103kcal0g25.4g0g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 32g8.5kcal1.1g1g0g0g
Viola tuorejuusto, vanilija (Valio), annos 100g642g1989kcal37.8g96.2g160.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5600g19994kcal252.4g2323.6g1086.8g50.6g
Valittu annoskoko2800g9997kcal126.2g1161.8g543.4g25.3g
Annoskoko puolitettuna1400g4998kcal63.1g580.9g271.7g12.7g
Arvot/100g100g357kcal4.5g41.5g19.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422047