Kaura-tattarinäkkäri

Sekoita kuivat aineet, paitsi fiber husk, keskenään.

Lisää kuumennettu vesi, johon voi on sulatettu sekaan.

Lisää vikana fiber husk, sekoita nopeasti.

Kaada pellille leivinpaperille ja levitä ohueksi levyksi lusikalla vielä nopeammin.

Paista 175 ensin n. ½h.
Jaa 12:een osaan pizzaleikkurilla ja jatka paistamista vielä vartin verran.

Anna jäähtyä, erota palaset toisistaan ja säilytä avonaisessa korissa.

Näin loppu kosteus pääsee haihtumaan.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauho, 300g pussi (Risenta), annos 50g335g2043kcal63.6g16.7g184.2g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale101g60kcal10g5g0.3g73.3g
Tattarijauho, Myllynparas234g797kcal30.5g158.3g4g12.4g
Kauralese, luomu (Myllärin luomu), annos 20g168g603kcal28.5g78.7g12.9g26.8g
Leivinjauhe 34g59kcal1.7g12.7g0g0.2g
Fiber husk (1rkl=10g)67g6.7kcal1g0g0.4g56.9g
Vesi1675g0kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g188g1369kcal1.9g1.9g150g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5600g9876kcal274.4g546.6g703.6g339.2g
Valittu annoskoko2800g4938kcal137.2g273.3g351.8g169.6g
Annoskoko puolitettuna1400g2469kcal68.6g136.7g175.9g84.8g
Arvot/100g100g176kcal4.9g9.8g12.6g6.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=456365