Juustoperunat

Laita vuokaan puolet peruna-sipulisekoituksesta, ripottel
e suolaa ja valkopippuria.

Päälle juustoraaste ja loput perunasipulit, taas suolaa ja pippuria.

Kippaa "kerma" päälle ja paista 200 asteessa vajaa tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna-sipulisekoitus, Eldorado (500 g)1750g1190kcal28g260.8g1.8g0g
Emmental, punaleima 17%350g1015kcal119g0g59.5g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g700g595kcal9.8g30.8g49g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5600g5600kcal313.6g583.2g220.6g4.2g
Valittu annoskoko2800g2800kcal156.8g291.6g110.3g2.1g
Annoskoko puolitettuna1400g1400kcal78.4g145.8g55.2g1.1g
Arvot/100g100g100kcal5.6g10.4g3.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=85629