Kevyt lesevehnävuokaleipä

Sekoita kuivat aineet ja lisää lämmin vesi.

Kumoa taikina oivariinilla voideltuun 1,5 litran vetoisaan vuokaan.

Anna nousta noin puoli tuntia.

Paista 200 asteessa alatasolla noin 20 min ja ylätasolla noin 15 min. Leivästä tulee noin 16 siivua.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Emppuli79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva, annos 11g50g178kcal22.3g19.8g3g0g
Vehnäjauho, sunnuntai1215g4253kcal145.8g862.6g25.5g36.4g
Vesi1350g0kcal0g0g0g0g
Vehnälese 158g359kcal21g24.3g7.1g59.1g
Oivariini vähärasvainen14g74kcal0.1g0.1g8.1g0g
Suola, annos 3g23g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5616g9729kcal378.4g1813.6g87.4g191g
Valittu annoskoko2808g4864kcal189.2g906.8g43.7g95.5g
Annoskoko puolitettuna1404g2432kcal94.6g453.4g21.9g47.8g
Arvot/100g100g173kcal6.7g32.3g1.6g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=130590