Mantelileipä Karppi

Sekoita kaikki ainekset sekaisin.

Jos haluat pehmeitä leipiä niin käytä sähkövatkainta saadaksesi kuohkean taikinan.

Käytä leivinjauheen tilalla ruokasoodaa!!!
Pyörittele pellille pieniä palloja ja taputtele ne kosteilla sormilla leipäsiksi.

Esilämmitä uuni 200 asteeseen ja paista leipiä noin 15 min tai kunnes ovat kullan ruskeita.

Taikinassa voi käyttää oman mielen mukaan erilaisia mausteita.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Hannaj
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Meira), annos 80g1086g6518kcal260.7g71.7g586.6g0g
Kananmuna kuoreton 996g1420kcal124.5g3g102.1g0g
Emmental, punaleima 17%679g1969kcal230.8g0g115.4g0g
Suola, annos 3g1.8g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 45g80kcal2.4g17.1g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5616g19973kcal1236.8g183.6g1608.2g0.4g
Valittu annoskoko2808g9986kcal618.4g91.8g804.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna1404g4993kcal309.2g45.9g402.1g0.1g
Arvot/100g100g356kcal22g3.3g28.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=257526