Namit juustpallerot

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi ja lisää muut aineet varovasti nostellen sekaan.

Jauhot kannattaa melkein siivilöidä.

Tee n. sentin kokoisia kökkäreitä leivinpaperin päälle ja paista heti 225 asteessa kunnes ovat kullanruskeita.

Paisuvat noin kaksinkertaisiksi.

Rakenne kärsii säilyttämisestä joten pallerot pitää syödä samantien, ovat parhaimmillaan heti jäähdyttyään syömäkelpoisiksi.

Hyviä ihan sellaisenaankin, jos teet suurempia niin väliin mahtuu hyvin voita, leikkeleitä ja vaikka lisää juustoa :)

Näissä on joku taika, eivät suostu nousemaan empiiristen tutkimusten perusteella ihan joka paikassa.

Tällä ei kuitenkaan maun tai käyttötarkoituksenkaan suhteen ole mitään merkitystä!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 117 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka kermajuusto 17%1808g5242kcal560.4g28.9g307.3g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g844g354kcal82.7g3.4g0.8g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g96g579kcal20.2g6.4g52.1g0g
Leivinjauhe 60g106kcal3.1g22.8g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5616g12562kcal1332.8g123g720.4g0.6g
Valittu annoskoko2808g6281kcal666.4g61.5g360.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna1404g3141kcal333.2g30.8g180.1g0.2g
Arvot/100g100g224kcal23.7g2.2g12.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=269871