Kolme pitsaa

Sekoita rahka, munat, lese, soijajauho ja fibrex sekaisin.

Lisää hieman leivinjauhetta ja suolaa.

Levitä mössö leivinpaperin päälle ja paista 200 asteessa noin 10 minuuttia.

Anna jäähtyä hetken ja levitä sen jälkeen tomaattisosetta koko pohjan päälle.

Jaa pohja mielessäsi neljään sektoriin ja lappaa ainekset pohjan päälle.

Yhteen sektoriin tulee parmankinkkua ja rucolaa (lisää rucola vasta kun pitsa on kypsää), toiseen jauhelihaa, katkarapuja ja herkkusieniä, kolmanteen ja neljänteen sektoriin tulee kanaa ja persikkaa.

Leikkaa mozzarella siivuiksi ja asettele ainesten päälle.

Paista 15 minuuttia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)564g316kcal48g28.2g1.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu287g361kcal31.5g0.9g25.8g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%27g68kcal3.8g3g1.5g13.3g
Soijajauho, 1 dl, Soyappetit, Soyappetit72g289kcal28.9g11.6g14.4g10.8g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale23g14kcal2.3g1.1g0.1g16.5g
Tomaattipyree (Mutti), annos 40g316g303kcal13.3g53.7g0.6g15.5g
Herkkusieni viipaloitu (Lutece), annos 170g113g20kcal2.4g0.2g0.5g3.2g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen158g220kcal30g0g11.1g0g
Katkarapu 158g108kcal22.8g0g1.7g0g
Parman kinkku (lean), annos 50g113g156kcal30.5g0g4g0g
Rucola, lautaselinen n. 30g23g3.4kcal0.2g0.5g0g0.3g
Atria Broilerin ohutleike (naturell), kypsä278g422kcal86.6g0g8.1g0g
Persikka, säilyke mehussa 410g/235g (Pirkka), annos 235g113g56kcal1.1g13.5g1.1g0g
Mozzarella 19% (X-tra), annos 125g564g1411kcal101.6g8.5g107.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5616g7494kcal806g242.4g354.4g119.2g
Valittu annoskoko2808g3747kcal403g121.2g177.2g59.6g
Annoskoko puolitettuna1404g1874kcal201.5g60.6g88.6g29.8g
Arvot/100g100g133kcal14.4g4.3g6.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271878