Bataatti-kesäkurpitsalisäke

Pilko kesäkurpitsa ja kuorittu bataatti vuokaan.

Mausta mineraalisuolalla ja maustepippurilla, pirskota päälle vähän kylmäpuristettua rypsiöljyä ja sekoittele.

Paista 200 asteessa noin tunnin, puolivälissä sekoitellen.

Soseuta sauvasekoittimella karkeaksi muusiksi.

Hyvää vaikkapa loimulohen lämpimänä lisäkkeenä!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 1743g1411kcal27.4g293.3g0.9g52.3g
Kesäkurpitsa zucchini 1025g185kcal5.7g25.6g4.1g7.2g
Mineraalisuola keskiarvo 11g0.1kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.3g0kcal0g0g0g0g
Virgino kylmäpuristettu rypsiöljy30g264kcal0g0g30g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5616g3720kcal66.2g637.8g70g119g
Valittu annoskoko2808g1860kcal33.1g318.9g35g59.5g
Annoskoko puolitettuna1404g930kcal16.6g159.5g17.5g29.8g
Arvot/100g100g66kcal1.2g11.4g1.2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=418773