Parsasinihomejuustososekeitto

7-8 keskikokoista perunaa
400g parsaa
sinihomejuustoa

Kuori & keitä perunat, loppuvaiheessa lisää parsat.

Täytä vettä niin että parsat juuri peittyvät.

Nosta pois liedeltä, murenna juusto.

Anna jäähtyä jonkin verran, soseuta.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Reagan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 62g47kcal1.2g9.6g0.1g0.6g
Parsakaali (Pirkka)39g12kcal1.8g0.8g0.1g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g0.4g1kcal0g0.2g0g0g
Sinihomejuusto, Pirkka 125g11g36kcal2.4g0g3g0g
Vesi156g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.7kcal0.2g0.7g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana562g199kcal11.2g22.6g6.4g1.6g
Valittu annoskoko281g100kcal5.6g11.3g3.2g0.8g
Annoskoko puolitettuna141g50kcal2.8g5.7g1.6g0.4g
Arvot/100g100g35kcal2g4g1.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=133056