Kanakeitto koipireisistä

Keitä kanankoipia noin tunti.

Lisää halutut mausteet ja perunat.

Heitä joukkoon herne-maissi-porkkanat hieman ennen kuin perunat ovat valmiita.

Lisää lopuksi ruokakerma.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 500 grammaa

Suiv
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin koipireisi, perinteisesti marinoitu, Atria (1kpl)74g123kcal10.3g0.5g9.6g0g
Peruna, keskikokoinen 60g70g42kcal1.1g9.1g0.1g0.6g
Herne,maissi,porkkana (Pirkka), annos 200g14g10kcal0.5g1.7g0g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g18g21kcal0.6g0.6g1.8g0g
Vesi106g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana563g393kcal25g23.8g23g1.2g
Valittu annoskoko281g196kcal12.5g11.9g11.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna141g98kcal6.3g6g5.8g0.3g
Arvot/100g100g70kcal4.4g4.2g4.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150326