Pekonimunakas (ranskankerma)

Paista pekonit rapeaksi lman rasvaa, kippaa munakasmössö päälle.

Mausta pippurilla ja pizzamausteella, ripottele pinnalle juustoraaste ja anna sen sulaa ja koko hoidon kypsyä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g28g101kcal7.9g0.6g7.6g0g
Vesi56g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 93g132kcal11.6g0.3g9.5g0g
Pekonisuikale, 2x125g (Dulano), annos 125g70g180kcal12.7g2.3g13.4g0.4g
Ranskankerma Valio34g95kcal0.8g1.2g9.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana563g1016kcal66g8.8g80g0.8g
Valittu annoskoko281g508kcal33g4.4g40g0.4g
Annoskoko puolitettuna141g254kcal16.5g2.2g20g0.2g
Arvot/100g100g181kcal11.7g1.6g14.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=181357